Logopedisten

Neem contact op

Denice Ruiter

Werkdagen: woensdag (Zwartebroek), donderdag en vrijdag.

Per 25 januari 2018 is Logopediepraktijk Hoevelaken in handen van Denice Ruiter – van Ruitenbeek. Geboren en getogen in Hoevelaken. Eind 2013 is Denice afgestudeerd als logopedist aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daarna aan de slag gegaan bij verschillende vrije vestigingen. Denice behandelt met name afwijkende mondgewoonten, stem-, spraak- en taalproblemen bij kinderen en volwassenen. Denice is lid van de NVLF en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Ook neemt zij deel aan een kwaliteitskring voor logopedisten en aan de logopedie-dyslexiekring Midden-Nederland. Denice heeft de afgelopen jaren verschillende scholingen gevolgd:

  • Afwijkend mondgedrag: Oro Myofunctionele Therapie (OMFT) 1 basiscursus logopedie en tandheelkunde / orthodontie
  • Afwijkend mondgedrag: Oro Myofunctionele Therapie (OMFT) 2 verdiepingscursus basiscursus logopedie en tandheelkunde / orthodontie
  • Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL)
  • Dyslexiebehandelaar basisonderwijs in de 1ste lijn
  • Fonologische articulatiestoornissen volgens Hodson & Paden en Metaphon
  • PROMPT 1 Introductie techniek

Maartje Falger

Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag.

Juli 2023 is Maartje, na een stageperiode bij Logopediepraktijk Hoevelaken,  afgestudeerd als logopedist aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Maartje is daarna bij Logopediepraktijk Hoevelaken gebleven om het zwangerschapsverlof van Denice waar te nemen. Daarnaast werkt Maartje op woensdag bij Logopediepraktijk Voorthuizen. Maartje is lid van de NVLF en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. 

Visie

Bij Logopediepraktijk Hoevelaken staat de hulpvraag centraal. Hierbij speelt u als cliënt of ouder / begeleider een belangrijke rol, wat betekent dat er actieve participatie verwacht wordt om de logopedische doelen te kunnen behalen. Ook kan er samenwerking zijn met bijvoorbeeld de peuterspeelzaal of de basisschool.

Neem contact op