Logopedist

Neem contact op

Logopedist

Per 25 januari 2018 is Logopediepraktijk Hoevelaken in handen van Denice Ruiter – van Ruitenbeek. Geboren en getogen in Hoevelaken. Eind 2013 is Denice afgestudeerd als logopedist aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daarna aan de slag gegaan bij verschillende vrije vestigingen. Denice behandelt met name afwijkende mondgewoonten, stem-, spraak- en taalproblemen bij kinderen en volwassenen. Denice is lid van de NVLF en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Ook neemt ze deel aan een kwaliteitskring voor logopedisten en aan de logopedie-dyslexiekring Midden-Nederland. Denice heeft de afgelopen jaren verschillende scholingen gevolgd:

  • Afwijkend mondgedrag: Oro Myofunctionele Therapie (OMFT) 1 basiscursus logopedie en tandheelkunde / orthodontie
  • Afwijkend mondgedrag: Oro Myofunctionele Therapie (OMFT) 2 verdiepingscursus basiscursus logopedie en tandheelkunde / orthodontie
  • Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL)
  • Dyslexiebehandelaar basisonderwijs in de 1ste lijn
  • Fonologische articulatiestoornissen volgens Hodson & Paden en Metaphon
  • PROMPT 1 Introductie techniek

Denice Ruiter
Werkdagen: dinsdag tot en met vrijdag.

Stagiaire

Mijn naam is Maartje Falger en ik ben een vierdejaars logopediestudent aan
het Windesheim in Zwolle. Ik ben 22 jaar oud en woon in Putten. Het aankomende halfjaar loop ik op de dinsdag en de vrijdag stage bij Denice om zo weer veel te kunnen leren. Jullie zullen mij die dagen dus geregeld tegenkomen. Mocht u dat liever niet willen; geef dit dan gerust aan bij Denice. Ik heb in ieder geval zin om aan de slag te gaan en iedereen te helpen! Hopelijk tot snel in de praktijk!

Maartje Falger
Werkdagen: dinsdag en vrijdag

Visie

Bij Logopediepraktijk Hoevelaken staat de hulpvraag centraal. Hierbij speelt u als cliënt of ouder / begeleider een belangrijke rol, wat betekent dat er actieve participatie verwacht wordt om de logopedische doelen te kunnen behalen. Ook kan er samenwerking zijn met bijvoorbeeld de peuterspeelzaal of de basisschool.

Neem contact op